Telperion

bloemen, planten & geschenken
bredabaan 914
2990 gooreind - wuustwezel

bloemen & arrangementen


Wij verzorgen al uw bloemenwerk, of het nu gaat om een eenvoudig verjaardagsboeket, handgebonden boeketten, biedermeiers, bloemstukken of het grotere bloemenwerk, klassiek of modern.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze veelzijdigheid. We verwijzen u ook graag door naar onze specials pagina.

flowerpizza

wijnen


Bij telperion vind je ook een mooie selectie wijnen en dranken. Bloemen en wijn vormen immers een perfect duo en daarom zijn wij ook een geweldige fan van flowerparing. Een mooi bloemstuk waar een fles champagne of een mooie fles wijn in is verwerkt, is een mooi geschenk voor ELKE gelegenheid.

Binnenkort vindt u op deze pagina een overzicht van alle wijnen die wij in onze zaak aanbieden.

wine
bridalorange

bruidswerk


Kom gerust even langs in de winkel om jouw persoonlijke droomboeket met ons te bespreken. We beschikken over jarenlange expertise en hebben alles in huis om van je trouwdag de mooiste dag van je leven te maken.

We bieden: 
- persoonlijke service
- gratis aangepaste corsage voor de bruidegom
- gratis levering in de wijde omgeving.

Naast het bruidsboeket, verzorgen wij ook de kerk- en tafeldecoratie, bloemen voor receptie, voor de bruidskinderen of bruidsmeisjes, corsages voor het gevolg, bedankingsboeketten, en zo voort.

bedrijven


Wist u da de aanwezigheid van planten en bloemen op kantoor en de ontvangstruimte van uw bedrijf er voor zorgt dat uw medewerkers geconcentreerder en doelgerichten werken? Planten verminderen namelijk stress en er zijn tientallen planten die actief helpen om de lucht te zuiveren.

Wil u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

rouwwerk


Iemand verliezen doet pijn. Ook in deze moeilijke periode zijn bloemen bij uitstek geschikt om je emoties te ondersteunen, zowel op de dag van het afscheid zelf als op de vele momenten van herdenken later.

We nemen graag onze tijd om rustig met u te overleggen en we passen ons graag aan naar uw wensen.

Voor ons grafwerk maken we uitsluitend gebruik van verse bloemen. Op uw verzoek bezorgen wij het stuk gratis bij de begrafenisondernemer of op de plaats waar de herdenking wordt gehouden, en dit in de wijde omgeving.

cushion1

geschenken


Wij bieden een ruim aanbod aan geschenken voor uw interieur, zowel klassiek, trendy als design.

Verder hebben we een groot aanbod aan accessoires en benodigdheden voor bloemschikken en dit in de kleinste hoeveelheden (zelfs per stuk, indien u dat beter uit komt

interieur2