Telperion

bloemen, planten & geschenken
bredabaan 914
2990 gooreind - wuustwezel

levering aan huis of in uw bedrijf

NIET GELDIG ZOLANG DE CORONA MAATREGELEN LOPEN

Indien u dit wenst, leveren we uw bestellingen aan huis en dit voor aankopen vanaf 20 euro.

Wij bezorgen persoonlijk in de hele gemeente Wuustwezel, maar ook in Brasschaat, Brecht, Kalmthout, Ekeren, Essen, Kapellen, Schoten, Hoogstraten en Merksem. De bezorgingskosten hiervoor variƫren naargelang de afstand van 2 tot maximum 7,75 euro.

Bestellingen die nog voor de middag zijn geplaatst, kunnen nog dezelfde dag geleverd worden, met uitzondering van bloemen of planten die niet standaard in ons assortiment zitten of waarvan we niet genoeg stuks op voorraad hebben.  In dat geval vragen we om 2 werkdagen voordien te bestellen.

Levering op zon- en feestdagen is niet mogelijk.

Indien u ergens elders in Belgiƫ of in de rest van de wereld bloemen wil laten bezorgen, kan u ook bij ons terecht, via het netwerk van Interflora.

Voor telefonische bestellingen aanvaarden we betaling via creditcard, payconic of voorafbetaling via overschrijving.

Interflora

Interflorazw%26goud

Sinds vele jaren zijn we aangesloten bij Interflora.
Via deze organisatie kan u bloemen laten afleveren in zo goed als elke plaats overal ter wereld. Interflora staat gekend omwille van zijn strenge kwaliteitseisen tegenover de aangesloten leden en garandeert een verzorgde uitvoering van uw orders, rekening houdend met de locale situatie en gewoontes.

Heeft u een tante in het zuiden van Spanje die je in de bloemetjes wil zetten, of wil je een gelukkige verjaardag wensen aan een neef die jaren geleden is uitgeweken naar Hemet, California, USA? Wij zorgen er voor dat uw order met de grootste zorg en in zeer korte termijn wordt uitgevoerd. Dit kan ook telefonisch, maar houd dan wel uw visa of mastercard bij de hand.

Sinds november 2012 zijn we ook aangesloten bij Interflora als GOLD BUSINESS PARNTER. Dit betekent dat wij ten allen tijde een uitgebreid assortiment aan bloemstukken (op bestelling) kunnen bieden, vergezeld van een aantal bijartikelen, zoals wijnen, welnessproducten, knuffels en exclusieve pralines.

Wij zijn ook erkend door Interflora als PRESTIGE MEMBER.

In het kader hiervan verzorgen wij ook exclusieve toparrangementen in de hogere prijsklasse, voor die keren dat het eens iets meer mag zijn.

girlkopie