Telperion

bloemen, planten & geschenken
bredabaan 914
2990 gooreind - wuustwezel

levering aan huis of in uw bedrijf


Indien u dit wenst, leveren we uw bestellingen aan huis en dit voor aankopen vanaf 20 euro.

Wij bezorgen persoonlijk in de hele gemeente Wuustwezel, maar ook in Brasschaat, Brecht, Kalmthout, Ekeren, Essen, Kapellen, Schoten, Hoogstraten en Merksem. De bezorgingskosten hiervoor variëren naargelang de afstand vanaf 3 euro.

Bestellingen die nog voor de middag zijn geplaatst, kunnen nog dezelfde dag geleverd worden, met uitzondering van bruids- en rouwwerk en van bloemen of planten die niet standaard in ons assortiment zitten of waarvan we niet genoeg stuks op voorraad hebben.  In dat geval vragen we om 2 werkdagen voordien te bestellen.

Levering op zon- en feestdagen is niet mogelijk.

Indien u ergens elders in België of in de rest van de wereld bloemen wil laten bezorgen, kan u ook bij ons terecht, via het netwerk van Interflora.

Voor telefonische bestellingen aanvaarden we betaling via creditcard, payconic of voorafbetaling via overschrijving.

Tifiori

Interflorazw%26goud

Tifiori is het nieuwe internetplatform voor bloemen waar wij samen met onze collega’s een aantal van onze producten aanbieden voor online verkoop, zowel voor afhalingen als leveringen.

De aanbiedingen op de webshop worden  door ons persooinlijk samengesteld op basis van de verse bloemen die op dat moment van het jaar beschikbaar zijn in ons assortiment. Zo garanderen we u dezelfde kwaliteit die u van ons in de winkel zelf gewoon bent.

U vindt in onze webshop bovendien ook af en toe seizoensaanbiedingen of specials, (valentijn eindejaarsfeesten, pasen…)

Ook voor rouwwerk kan u via onze webshop een bestelling plaatsen. Neem dan eerst even telefonisch of via email contact op als u specifieke wensen heeft, zodat wij een en ander met u kunnen doornemen voordat u een bestelling plaatst.

Betaling van uw bestelling via Tifiori gebeurt online via een beveiligde verbinding, wat u een verplaatsing naar de winkel bespaart.

Voor bedrijven kan eventueel een factuur worden bezorgd. Dit kan u aangeven bij het bestellen.

Interflora

Interflorazw%26goud

Sinds vele jaren zijn we aangesloten bij Interflora.
Via deze organisatie kan u bloemen laten afleveren in zo goed als elke plaats overal ter wereld. Interflora staat gekend omwille van zijn strenge kwaliteitseisen tegenover de aangesloten leden en garandeert een verzorgde uitvoering van uw orders, rekening houdend met de locale situatie en gewoontes.

Heeft u een tante in het zuiden van Spanje die je in de bloemetjes wil zetten, of wil je een gelukkige verjaardag wensen aan een neef die jaren geleden is uitgeweken naar Hemet, California, USA? Wij zorgen er voor dat uw order met de grootste zorg en in zeer korte termijn wordt uitgevoerd. Dit kan ook telefonisch, maar houd dan wel uw visa of mastercard bij de hand.

Sinds november 2012 zijn we ook aangesloten bij Interflora als GOLD BUSINESS PARNTER. Dit betekent dat wij ten allen tijde een uitgebreid assortiment aan bloemstukken (op bestelling) kunnen bieden, vergezeld van een aantal bijartikelen, zoals wijnen, welnessproducten, knuffels en exclusieve pralines.

Wij zijn ook erkend door Interflora als PRESTIGE MEMBER.

In het kader hiervan verzorgen wij ook exclusieve toparrangementen in de hogere prijsklasse, voor die keren dat het eens iets meer mag zijn.

girlkopie