Telperion

bloemen, planten & geschenken
bredabaan 914
2990 gooreind - wuustwezel

NIEUW : webshop

Vanaf 1 februari 2018 hebben wij onze dienstverlening gevoelig kunnen uitbreiden: We zijn nu ook online aanwezig via onze webshop, waar je, ook na sluitingstijd een aantal artikels kan bestellen en meteen afrekenen.
Op jouw verzoek worden deze ook geleverd. We leveren zelf in de ruime regio rond Wuustwezel of doen een beroep op een uitermate professionele koeriersdienst voor de rest van Vlaanderen..
Het aanbod op de webshop neemt gestaag toe, van dag- en weekboeketten, tot seizoensarrangementen (Valentijn, pasen, kerst en nieuw….) en All Timers voor elke gelegenheid.
Neem snel een kijkje op onze webshop via de link in het menu of via onderstaande knop.

Wij zijn terug open

Naar aanleiding van de maatregelen rond het coronavirus is onze winkel heropend. Wij weten immers hoe belangrijk het is om jezelf en elkaar eens op te fleuren in deze moeilijke tijden.

Wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid maximaal te waarborgen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw handen te ontsmetten, Wij voorzien een extra uitgang en laten maximaal 5 personen tegelijk toe. Let wel:
HET DRAGEN VAN EEN MONDMASKER IS VERPLICHT

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bloemen te laten LEVEREN bij u thuis of in de wijde omgeving (Wuustwezel, Brasschaat, Brecht, Kalmthout, Kapellen, Essen, Schoten, Schilde, Hoogstraten) op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.
Bestellingen dienen wel liefst 24 uur voor levering te worden geplaatst en in uitzonderlijke omstandigheden behouden wij ons het recht voor om de leveringsdatum 24 uur te verschuiven (u wordt hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht).

U kan bestellen via onze webshop.

Voor andere vragen kan u met ons contact opnemen. 

gemengd%20boeket